ПРИЗНАЧЕННЯ

Дата: 18.02.2021 11:00
Кількість переглядів: 293

НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ. КУЛЬТУРА

Культура – це та галузь, де завжди є місце творчості, експериментам, де вирує дух пошуків і вічно бунтарський потяг до самодіяльності народжує нове. Впродовж трьох років цей дух підтримувала Валентина Григорівна Усик і громада вдячна їй за всі чудові свята, натхненні поїздки і підтримку колективів. Щиро бажаємо, щоб Валентині Григорівні вистачало ентузіазму і сил на багато років роботи, щоб Студениківська культура завжди залишалася приємними спогадами, які зігрівають душу.

Фото без опису

Але час ніколи не стоїть на місці і днями у культури Студениківської громади з’явилася нова очільниця – Зоя Романівна Тимченко. Вона заслужений діяч естрадного мистецтва, член Асоціації діячів естрадного мистецтва України, президент ГО «Мистецький центр творчих інновацій», волонтер, керівник народного вокального колективу «Черешенька». Вона залюблена в українську пісню, народні традиції та обряди, вона чудова вокаліста і ми ще не раз почуємо її оксамитовий голос на своїх святах. Окрім того Зоя Романівна має власну стратегію життя культури, яка включає у себе, як розвиток самодіяльної народної творчості, так і залучення до творчості, спорту, самовдосконалення широкого кола жителів. Готова працювати із молоддю. дітьми і активізувати культуру громади, залучивши до неї усіх бажаючих. Символічно, що перша зустріч із працівниками культури відбулася під час онлайн-тренінгу із активізації жителів громади до самовдосконалення та розвитку.

«Культура громади, - зазначає Зоя Тимченко, - і зараз на гарному рівні, я бачила колективи Студениківської ОТГ на багатьох сценах, в тому числі і під час гастролей артистів за кордоном. Усі колективи різноманітні, самобутні і у кожного є якась своя родзинка – це відзначало і поважне журі фестивалю і численні глядачі, представники діаспори. З кожним роком, виступом рівень все більше покращується. Але затримуватись на досягнутому ми не збираємось, ми йтимемо тільки вперед, будемо вчитись і залучати до творчості інших. Насамперед хочу проїхати по всіх закладах культури і познайомитись із учасниками художньої самодіяльності та працівниками на місці, уже тоді ми складемо програму дій на найближчий час. У ній обов’язково буде оновлення репертуару колективів, нові свята та впровадження фестивалів із запросинами колективів інших громад, популяризація декоративно - прикладного мистецтва, творчості наших мисткинь-вишивальниць, збереження традицій і можливо організація музеїв, я постараюсь навчити всьому, що вмію і можу сама, мрію про зведений масштабний хор громади. Готова працювати із молоддю, з молодіжними ініціативами, спортом, докладатиму усіх зусиль, щоб творче життя громади було різноманітним, і кожному знайшлася справа до смаку».

Фото без опису

Працівники культури прийняли Зою Романівну у свій колектив інавіть зробили спільне фото, а ми щиро бажаємо їм переходу від карантину до повноцінного функціонування, нових досягнень колективам і цікавого змістовного життя громаді під керівництвом нової очільниці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь