ГЕРОЯМ СЛАВА!

Дата: 10.04.2022 17:22
Кількість переглядів: 392

ГРОМАДА ЗНОВУ МАЄ ВТРАТУ

Фото без опису

Кожен день війни озивається пекучим болем у серці українців. Чорне крило болю знову торкнулося нашої громади. Дуже хотілося б стерти з пам'яті усе, що ми переживаємо впродовж цієї війни. Але це неможливо, а може й непотрібно. Мабуть, цей біль, який відтепер завжди житиме у кожному з нас, стане запорукою нашої відплати і нашої помсти. Наш біль перетвориться на силу, наша ненависть на відвагу, а відвага здобуде Перемогу.

Тепер, більше ніж будь-коли, ми  впевнені, що покараємо кожного російського вбивцю і ґвалтівника, земля горітиме у них під ногами, і ми знайдемо їх навіть на тому світі. Тисячі загиблих людей, десятки тисяч загублених сімей, зруйновані міста та інфраструктура, незліченна кількість вкрадених мрій, скалічених душ та надій на світле майбутнє.

Цієї скорбної весни громада отримала уже третю трагічну звістку. У бою під Харковом загинув житель села Студеники Ярослав  Юрійович Муха. Йому було всього 26 років. Він випускник Студениківської школи, у своєму життя він мало що встиг зробити для себе, але він своєю відвагою подарував можливість жити кожному із нас. За покликом серця із перших днів війни Ярослав став на захист України, друзів, громади.  Відважний воїн отримав відзнаку держави, нагороджений медаллю «За особливу службу». Як зазначають друзі загиблого, її він отримав за героїзм, проявлений у боях під Ірпенем.

Фото без опису

Харківщина  стала місцем його звитяги, справжньої чоловічої дружби і місцем подвигу. Саме там за свободу і незалежність України Ярослав поклав своє молоде життя. Він рано втратив матір, йому не довелося завести власну родину, прокляті орки забрали його життя, залишивши глибоку рану у наших душах. У скорботі громада, непоправна втрата для родини… Надати допомогу та вшанувати пам’ять Героя можна перерахувавши кошти на картку ПриватБанку номер картки  - 5167 9856 6076 1875, Лукавенко Лідія Петрівна, тітка загиблого.

Про дату та час прощання із земляком повідомимо додатково. Вічна пам’ять ГЕРОЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь