ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ

Дата: 09.06.2022 10:53
Кількість переглядів: 289

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ!

Фото без опису

Студениківська громада понесла чергову втрату. Невимовний біль, туга і розпач!

У жорстокому двобої із ворогом за свободу і незалежність України смертю хоробрих загинув у боях за Луганську область наш земляк Олег Володимирович Романенко із села Строкова. У одному із боїв 3 червня під час виконання бойового завдання у місті Сєверодонецьк Олег Романенко отримав важке поранення від якого і загинув.

Олег Володимирович народився у с. Строкова, проживав у Києві. Закінчив школу, училище та технікум, працював у міліції та приватному підприємстві. У скорботі близькі, рідні і друзі. Назавжди втратили сина батьки…

Без батька залишилися троє дітей: дві дівчинки та хлопчик, без чоловіка дружина Оксана. Навіки без улюбленого захисника зосталася Україна.

У військовому квитку Олега Володимировича написано, що у разі оголошення воєнного стану з’явитися до військкомату, він так і вчинив. З перших днів на війні разом із родичем, який зараз також поранений, пройшов сувору школу воїнства і хоробрості. Був улюбленцем побратимів, носив псевдо: ЗВІРОЛОВ. І насправді був чудовим мисливцем на рашистського звіра! Нині перед Героєм схиляється Студениківська громада, приспускає знамена Україна.

«Немає більшого болю, аніж хоронити своїх найкращих синів, але немає більшої звитяги, аніж покласти своє життя за рідну землю, отчий дім і своїх дітей.

Він не віддав заміж доньок, не допоміг сину побудувати дім, ніколи не пригорне батьків, не принесе квітів дружині, натомість рідне село зустріне Героя квітами. У низькому поклоні усі жителі громади.

Ніколи не пробачимо російським катам смертей наших дітей! Вічна пам’ять Герою!», - зазначила голова Студениківської громади Марія Лях.

Про день та час прощання із Героєм повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь