СПІВЧУТТЯ

Дата: 22.06.2022 11:26
Кількість переглядів: 291

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ!

Фото без опису

Слова скапують болем… Хочеться кричати, щоб цей світ почув, бо душі вже несила терпіти… Хочеться вити від безсилля і злості, хочеться винищити ворогів до останньої ноги, щоб і сліду не стало від їхнього поганого роду!

Вп’яте чорна звістка у Студениківській громаді. Цього разу у селі Сомкова Долина. Наше життя перетворюється на вервечку жахливих повідомлень про загибель чистих, молодих і відважних чоловіків.

На воєнних світлинах відкриті і світлі обличчя, здебільшого їм немає ще і тридцяти…

Вдивляючись у ці світлини, добре розуміємо, що саме такі повинні бути лідерами, провідниками. І саме такі повинні жити, а не помирати заради України. Проте огидна й безжалісна війна продовжує забирати їх – найкращих.

Ця історія достойна пера письменника, бо у ній воєдино переплелись відвага, мужність, самопожертва і материнська любов.

У зоні бойових дій, мужньо і стійко захищаючи нашу Батьківщину, загинув Ібрагімов Мухаммед(Михайло)Різванович, житель села Сомкова Долина.

Він – учасник АТО, із 2014 року брав участь у воєнних діях на Донеччині. Тоді ж до 53 механізованої бригади, куди розподілили Мухаммеда(Михайла), прийшла і його мама Ібрагімова Олена Миколаївна, бо не змогла бути далеко від сина. ЇЇ підтримка і материнська молитва не раз виводили його живим із бою. Силі і хоробрість дивувала побратимів, а мама була справжньою захисницею України і сина. Вона не берегла себе і зараз лікується від важкого поранення в госпіталі, а її син, Михайло, загинув від рук рашистів.

«Він від народження носив ім’я Мухаммед, але був українцем до останньої краплі крові, до останнього подиху, до останньої миті життя, яке віддав за Україну. Йому було всього 28 років, він був воїном, достойником, побратимом, сином, чоловіком. Вдовою залишилася молода дружина, втратила сина мама Олена і мати Україна! Громада у співчутті низько схиляє голову перед родиною. Наш біль, як безкінечна рана…», - зазначила голова Студениківської ТГ Марія Лях.

Не забудемо! Доки будемо жити, не забудемо, перекажемо дітям і онукам, озветься катам наше горе кривавими слізьми!

Світла пам’ять Героєві. Спочивай з миром!

Прийми, Господи, до своєї величної світлиці цього чистого янгола, щоб він продовжив захищати нас і Україну своїми могутніми крильми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь