СПІВЧУТТЯ

Дата: 17.08.2022 10:43
Кількість переглядів: 429

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ!

Фото без опису

Дряпають душу страшні повідомлення про смерть наших захисників. Студениківська громада отримала уже шосту звістку про загибель свого сина. Голосять церковні дзвони і матері солдатів, сивіють за кілька годин батьки, б’ється у розпачі дружина і не можуть прийти до тями діти загиблих Героїв. Ми втрачаємо не просто цвіт нації, не просто молоді життя, ми втрачаємо цілий світ, бо кожен із них був для когось єдиним, був для когось коханим, був для когось обраним і для всіх нас він був оберегом!

Вклоняється земля героєві, дощами плаче рідне небо, і рідний дім став пусткою…Лихо прийшло у село Пристроми, у родину Гордієнків…

Олег Васильович Гордієнко, гранатометник, старший солдат механізованого відділення, загинув у боях за село Івано-Дар’ївка Бахмутського району Донецької області.

Йому було всього 27! У нього попереду було все життя, Він мав виховувати дітей і кохати дружину, приходити в гості до матусі і підтримувати батька, натомість він прикрив собою Україну. Не зрадив військовій присязі, виявив стійкість і мужність, щоб серед серпня, що пахне жнивами і хлібом, покласти своє молоде життя за родину, рідну землю і Україну. Кари небесної прагнемо ворогам, карою земною помстяться за звитяжця побратими, будуть прокляті на віки нелюди, що нищать наших синів і доньок.

Славою покрите молоде життя… Не повернути сина батькам, без опори залишилася матуся Валентина, без старшого брата і оборонця житиме сестричка Жанна, не обійняти йому молоду дружину Юлію, натомість рідна земля прийме його у обійми.

Він був гарним учнем, трудящим і добрим, навчався у Пристромській школі, був призваний до лав Збройних сил і повернувся лише минулої весни, працював разом із товаришами у будівельній бригаді. У квітні цього року був мобілізований і став справжньою опорою для багатьох побратимів. 14 серпня відгримів його останній бій.

«Низько схиляємо голову перед пам’яттю Героя, земляка, відважного воїна, гордості родини і громади Олега Гордієнка. Замало слів, душа зривається на крик, замало сліз, бо їх пролито цілі ріки. Не стане десятиліть, щоб затихло горе, не стане віків, щоб пробачити ворогам. Стоїмо навколішки разом із родиною перед звитяжцем, воїном, земляком… Вічна слава достойному сину громади», - зазначає голова Студениківської ТГ Марія Лях.

Допомогти родині можна за реквізитами: 5168 7456 0784 9624 картка Приватбанку, Осадчук Жанна - сестра загиблого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь