СЕСІЯ

Дата: 28.09.2022 16:03
Кількість переглядів: 365

ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ

Члени виконкому та депутати Студениківської сільської ради зібралися на спільне засідання для ухвалення важливих рішень.

Ще до початку засідання голова громади проінформувала депутатів щодо готовності бюджетної сфери до опалювального сезону.

Фото без опису

«До роботи в осінньо-зимовий період заклади та установи готові. Завезено 60 тонн вугілля: забезпечено освітні заклади у селах Студеники, Семенівка та Соснова. Провели реконструкцію теплотраси у школі села Соснова та садочку у селі Переяславське, модернізували, щоб оптимізувати температуру у закладах. Завезено майже повністю усі необхідні дрова, 10 кубометрів дров залишилося завезти у Семенівську та Соснівську Амбулаторії. Усі котельні перевірено із представниками газової служби. Резервного живлення у кількості 9 генераторів ще бракує, просимо депутатів підтримати рішення про їх придбання, Сьогодні роботи проводяться із великими потугами, держава знаходиться у війні, тому першочергово державними органами фінансуються потреби фронту, зони бойових дій та захисників. Є проблеми щодо фінансування зарплати комунальників. Кожен із нас повинен наразі бути реалістом, пріоритетом були і залишаються потреби захисту держави від агресора, збереження життя людей» - зазначила Марія Олександрівна.

Фото без опису

Було внесено зміни до бюджету громади на 2022 рік щодо виділення коштів на генератори резервного живлення. 450 тисяч гривень буде виділено на придбання мультимедійних комплексів для всіх шкіл громади. Також здійснено перерозподіл невикористаних коштів з оздоровлення дітей та коштів передбачених на купівлю екскаватора на інші потреби. Серед них реконструкція пристосованого приміщення сховища для дитячого садочка та початкової школи (коштом місцевого господарства) та виготовлення проєкту (300 тис.грн.) для будівництва спортивного залу з укриттям для школи села Пристроми, з тим, щоб потім шукати можливості для участі у грантових програмах, загалом передбачено 1 680 тис. грн.

Також депутати підтримали виділення із вільних залишків коштів 130 тисяч гривень для реконструкції будівлі для розміщення Київського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній військкомат), про що ухвалили відповідну Програму. Це лише частина із коштів, які має надати громада, всього 744 тисячі гривень, відповідно до кількості жителів.

Питання щодо схвалення змін до Програми забезпечення належних умов перебування внутрішньо переміщених осіб у Студениківській сільській територіальній громаді також підтримано присутніми, додано кошти (25 тисяч гривень) для придбання котла.

Фото без опису

Про роботу відділу ЦНАП Студениківської сільської територіальної громади доповіла його очільниця Лариса Василівна Сєдіна. Детальний звіт буде оприлюднено окремо.

Затвердили також План заходів щодо складання проєкту бюджету Студениківської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Члени виконкому підтримали визначення місця проживання малолітньої дитини.

Було також затверджено режим роботи закладів освіти Студениківської СТГ на період воєнного стану:

1. Студениківський ліцей працює в очному форматі, встановивши п’ятиденний робочий тиждень.

2. Філія Соснівська гімназія з дошкільним відділенням працює в очному форматі, встановивши п’ятиденний робочий тиждень.

3. Переяславська гімназія працює у змішаному форматі (чергування очної та дистанційної форми навчання для учнів 3-9 класів) та по змінах у приміщенні дошкільного відділення.

4. У Переяславській гімназії (Дошкільне відділення) працює дві різновікові групи, встановивши п’ятиденний робочий тиждень.

5. Семенівський ЗЗСО працює у дистанційному форматі після завершення облаштування сховища та погодження з ДСНС та Бориспільською військовою адміністрацією розпочне роботу в змішаному форматі по змінах.

6. Пристромський ЗЗСО працює у дистанційному форматі після завершення облаштування сховища та погодження з ДСНС та Бориспільської військовою адміністрацією розпочне роботу у змішаному форматі (чергування очної та дистанційної форми навчання для учнів 3-11 класів) по змінах у приміщенні Пристромського ЗДО «Малятко».

7. Пристромський ЗДО «Малятко» працює у форматі однієї чергової різновікової групи, встановивши п’ятиденний робочий тиждень.

8. Студениківський ЗДО «Малятко» працює у форматі двох груп, встановивши п’ятиденний робочий тиждень.

Також внесено зміни до забезпечення харчування дітей, додавши до неї пільгову категорію дітей, батьки яких мобілізовані 24.02. 2022 року. Зміна діє до завершення воєнного стану.

Затверджено вартість місячного перебування осіб у Ташанському територіальному Центрі з обслуговування опнсонерів та інвалідів у сумі 7404 гривень. Це стосується осіб, що бажають перебувати у Центрі на платній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь