СПІВЧУТТЯ

Дата: 02.02.2024 08:12
Кількість переглядів: 106

ЧОРНЕ КРИЛО ВІЙНИ ЗНОВУ ТОРКНУЛОСЯ ГРОМАДИ

 Фото без опису

Україна так часто вбирається зараз в чорне… Так багато гірких звісток, так сіро стало на нашій землі…

Та долі здавалося, що цього всього нам ще замало. Страшна звістка прийшла у Студениківську громаду. 23 січня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Васюківка Бахмутського району на Донеччині загинув наш земляк - Валентин Льодовий.

Валентин Олександрович Льодовий народився 9 липня 1990 року у селі Переяславське. Тут навчався у школі, одружився, тут у нього народилися дві донечки. Тут, на початку повномасштабного вторгнення, став разом із хлопцями-односельцями до територіальної оборони.

Навесні 2023 року був мобілізований до лав Збройних Сил України, пройшов навчання і був направлений на передову. Служив кулеметником 3 піхотного відділення, 1 піхотного взводу, 3 піхотної роти. На Новорічні свята Валентин Олександрович приїжджав додому, провідати донечок Анічку та Юлечку. Зовсім нещодавно вони з дружиною офіційно оформили шлюб.

Його серце було незмірно великим і добрим. У ньому поміщалася повага до матусі, любов до дружини Тетяни та донечок, а племіннику Владику він взагалі став і батьком, і братом, і взірцем.

Побратими відзначають надзвичайну хоробрість, поміркованість і зваженість Валентина, його справжню чоловічу дружбу цінують бійці підрозділу, де він воював. Загинув звитяжець 23 січня 2024 року під Бахмутом, отримавши поранення несумісні з життям…

«Замало слів, щоб виразити глибину нашої скорботи, замало сліз, щоб виплакати горе. Гине цвіт української нації, русня нищить найкращих, щоб побачити Україну на колінах, своєю рабинею. Але кров українців озветься Карою Небесною на їхні голови! Ніколи не забудемо, ніколи не пробачимо! Прийде розплата за кожного! Вічна слава захиснику України Валентину Льодовому! Вічна йому пам’ять!

Низький уклін матері, співчуття родині. Громада, земляки, односельці поруч із вами у цю страшну хвилину», - зазначає голова Студениківської громади Марія Лях.

Воїна досі не можуть забрати через щільний вогонь противника…Про дату та час прощання повідомимо додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь