ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ

Дата: 08.03.2024 09:51
Кількість переглядів: 93

НА ЩИТІ ДО СТУДЕНИКІВ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ЯРОСЛАВ МУХАФото без описуЯрослав Муха став добровольцем на захист України у перші дні повномасштабного вторгнення, 26 лютого 2022 року він взяв на себе обов’язок захисника, був механіком-водієм гармати протитанкового артилерійського взводу.

На рівні з іншими українцями він захищав столицю нашої батьківщини від навали орків. Саме тут, під селом Мощун, розгорнулися найзапекліші бої, за які відважний воїн отримав відзнаку держави, нагороджений медаллю «За особливу службу».

Після визволення Київщини був направлений до Харківської області. 7 квітня 2022 року, в районі міста Ізюм, коли воїни допомагали у ремонті вантажівки, навантаженої боєкомплектом, ворожий снаряд потрапив просто між ними.

Тіла захисників довго не могли забрати через запеклі бої. З того часу уже майже два роки боєць вважався зниклим безвісти…

Як виявилося, Ярослав Юрійович Муха був похований у Дніпрі, як НЕВІДОМИЙ СОЛДАТ. Його пам’ять майже два роки вшановували незнайомі люди у Дніпрі, а тим часом через аналіз ДНК велися пошуки, зрештою вони завершилися нещодавно і його змогли ідентифікувати. В Україні не може бути невідомих Героїв!

Наш земляк повертається до місця свого дитинства, улюбленої родини, рідної землі Героєм що віддав найдорожче, – своє життя за свободу і незалежність України та кожного із нас.

Зустрічай, громадо, свого Героя 12 березня 2024 року.

10.00 - на Центральній площі Студеників стоятимуть автобуси, виїзд о 10.15 всіх охочих на прощання до міста Переяслав.

11.00 - відспівування відбудеться у Храмі Воскресіння Христового, міста Переяслав.

12. 00 - виїзд траурного кортежу із Переяслава до села Студеники.

12.20. - 12.40 - на батьківщині Героя зустрічаємо Достойника живим коридором із лампадками та квітами. Кортеж проїде по вулиці Переяславській до перетину зі Шкільною, потім до вулиці Героїв України, 13, до батьківського дому Ярослава.

Поховання відбудеться на місцевому кладовищі.

Він віддав за кожного із нас своє молоде життя, маємо належно вшанувати його жертву та підтримати рідних у їх непоправному горі…

Світла і вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття родині!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь