ОСВІТА

Дата: 18.07.2024 11:03
Кількість переглядів: 47

СПОРТІНВЕНТАР ДЛЯ ГРОМАДИ

Фото без опису

У рамках реалізації обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна» для комунальних закладів освіти вже передали 187 комплектів спортивного інвентарю. Зокрема, 66 таких наборів вручили у Борисполі. На заході були присутні перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко, представники Бориспільської РДА, територіальних громад та закладів освіти Бориспільського району. Серед них і представники освіти Студениківської громади.

Фото без опису

До комплектів спортивного інвентарю входять м’ячі для футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, регбі та різноманітний інвентар для тренування. Загалом в рамках цієї програми закуплено 678 таких комплектів. Зокрема, 567 комплектів для закладів освіти комунальної власності, 32 набори для молодіжних центрів та 79 для координаторів заходів з реалізації соціального проєкту Президента України «Активні парки — локації здорової України».

«Студениківська громаді також вручили інвентар, який розподілено між чотирма школами. Ми отримали гімнастичні обручі, ракетки, футбольні, баскетбольні та волейбольні м’ячі, інший інвентар  для командних видів спорту, тож починаючи з вересня школярі уже зможуть його використовувати для командних видів спорту»,- зазначає очільниця освіти громади Олеся Крамаренко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь