ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 20.09.2024 14:05
Кількість переглядів: 27

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ!

Фото без опису

Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бориспільського району з метою виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб в Київській області у 2024 році, а також профілактики та зменшення захворюваності на сказ в дикій фауні, з 23 по 26 вересня 2024 року на Київщині буде проводити осінню кампанію з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин, а також профілактики та зменшення захворюваності на сказ в дикій фауні.

Пероральна імунізація від сказу – єдиний дієвий спосіб профілактичної вакцинації диких та бродячих тварин проти сказу. Осіння кампанія пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу в Київській області буде проводитися наземним розподілом, а саме робочі групи вручну розкладатимуть принади з вакциною з обов’язковим урахуванням особливостей дії воєнного стану та заходів мінної безпеки.

 Принади будуть розкладені на заздалегідь визначеній площі, яка погоджена із районними військовими адміністраціями (за виключенням населених пунктів, водноболотних угідь, ріллі, полів, автодоріг).

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ! Поживні принади з вакциною (брикети) коричневого кольору та розміром з сірникову коробку. Всередині брикету знаходиться желеподібна капсула з антигеном. Брикети мають специфічний запах м’ясо-кісткового борошна, що приманює тварин на великих відстанях. Звертаємо увагу населення! Принади безпечні для людей, тварин і навколишнього середовища, але у разі виявлення брикетів з вакциною просимо їх не чіпати, не переміщати на інші місця та не руйнувати.

Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бориспільського району Олексій РОМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь